+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Beskydský H-resort Reviews

Hotel ratings

88%
Very good

by 26 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    89%
  • Equipment

    87%
  • Comfort

    84%
  • Value for money

    84%
Show reviews written by:
  • other group
  • young couple
Sort by:
Show:

Věra Komárková

family with young children, 28.10.2017

Hodějice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Jsme tu podruhé.Moc velká spokojenost.Jídla zbytečně velké porce hotové hody.Krásný prostředí určitě se zase vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Hořínková

mature couple, 16.9.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Velice milý personál, už jsem se dlouho nesetkala s tak milými lidmi a velká pochvala kuchaři. Jídlo bylo chutné a bylo toho opravdu dost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra

group of friends, 3.9.2017

hodějice Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Krásné prostředí dobré jídlo ubytování ve srubu super

  • Velké zklamání že tam nebyla zvířátka jak slibovala reklama a protože jsme tam byly z dětmi a skoro celý pobyt pršelo vadilo nám že byla nepřístupná velká herna.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

family with young children, 25.8.2017

Olomouc Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Perfektní ubytování v bungalovu, blízké hřiště umožňující širokou aktivitu dětí.

  • Bez připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 19.8.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • - personál včetně vedení areálu - bazén - restaurace - areál celkově včetně okolní přírody

  • - poplatky za doplňující služby (minigolf apod.) - předražené jídlo z jídelníčku

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Rudolf Raška

family with young children, 2.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Mimo hodnocení výše a nádherného okolí jsme měli pocit "domácí atmosféry". Raška

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 28.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ing. Alena Halaxová

mature couple, 23.7.2017

Havířov Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Objednali jsme s manželem víkendový pobyt na základě mých předešlých pobytů se studenty Vyšší odborné školy Ahol, nejvíc oceňuji milí a vstřícní personál, ochotné servírky, velmi kvalitní hovězí maso z domáciho chovu, perfektní atmosféru, velmi dobré, pestré a chutné jídla v cenově přijatelné kvalitě. Hotel navíc nabízí perfektní vyžití pro rodiny s malými dětmi. Moc doporučuji všem. Ing. Alena Halaxová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

M. Juříková

family with young children, 16.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Velmi krásné prostředí,krásné vybavení pro děti,příjemný personál.Jen mi vadilo,že pro malé děti není žádné koupání a proto všichni jezdí jinam.Jedna paní recepční to vyřešila alespoň tak,že nám darovala rukávky.Ale jinak se mi tam velmi líbilo.

  • Už jsem napsala do Knihy návštěv,že se mi nelíbilo,že za celých 6dní,nikdo neuklízel koupelnu a WC,při pobytu 6 lidí?vynášet smetí jsme museli také my,vysávat také a ještě za naše peníze.Kdyby tam byly alespon nějaké přípravky.Nejlepší byl p.údržbář,který musel po 3 dny opravovat různé závady,ale byl vždy velmi ochotný.PPoslední den byl na recepci velmi nepříjemný pán,který mne slovně napadl,když jsem přišla požádat o zapsání a vyrovnání platby za elektřinu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
10
Cena/kvalita
6
Beskydský H-resort replied to this review.
Dobrý den,
většinou na reakce nereagujeme, všech hostů i jejich podnětů či připomínek si vážíme. K tomuto komentáři ale toto: U ubytování ve srubech a bungalovech opravdu úklidový servis neposkytujeme, vysávání ani vynášení smetí do popelnic, které v areálu jsou, drobné závady samozřejmě na jsou a budou, tomu se nevyhneme, snažíme se je odstraňovat, přesto ale závady typu porouchané žaluzie mohou vzniknout i v průběhu pobytu, nepříjemný pán na recepci Vás slovně nenapadl, reagoval pouze poznámkou, že nemůžeme vědět, kdy se chystáte odjet, když jste se zeptala, ne požádala, kdy někdo přijde, že tam stále ještě nikdo nebyl a vy musíte do 10 hod. opustit areál. K bazénu - před objednáním pobytu - tuším v květnu či dubnu jste vy či Vaše kolegyně nebo obě se byly u nás podívat, procházeli jste si srub, restauraci i areál, tedy jste viděli jaký bazén v areálu je. Poslední poznámka, k tomu, že je Vaše recenze smazána - to určitě z naší strany nelze, nemáme možnost na těchto stránkách cokoli upravit a ani bychom to nedělali.
Přesto nás mrzí, že jste u nás nebyli spokojeni, snad si příště vyberete lépe.
S pozdravem H-resort

Jiří

family with older children, 15.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 9.7.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zora

single traveler, 9.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Vstřícnost personálu, dobré vybavení ( až na neustále mrazící ledničku), výborně zvolené umístění v přírodě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

family with young children, 8.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Sruby jsou moc pěkné. Vybavení dostatečné, venkovní posezení u každého srubu je perfektní pro společné hodování a večerní zábavu. Okolí nádherné. Sportoviště a hřiště paráda. Kuchyně výtečná.

  • Vybavení, pokud by bylo funkční, by bylo dostatečné. Ale - gauč v obývacím pokoji naprosto prosezený, není vhodný nikam jinam než na skládku. Vařič funkční jen z poloviny, což v celkovém počtu dvou plotýnek nestačí. Celkově je třeba se o sruby a vybavení více starat a kontrolovat vše po každém pobytu. Nutno říct, že pan údržbář byl ochotný a vlastně vysvětlil, proč se některé nedostatky vyskytují - lidi je jednoduše nenahlásí....

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

family with young children, 30.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • vybavenost bungalovu skvělá, zdarma i malé porce jídla pro dítě (2 roky). Velmi ochotný, veselý a usměvavý personál.

  • v ceně sice psali ručníky,ale ne osušky (takže jsme dostali jen malé ručníky na ruce). Jídlo (večeře) určitě není nejvhodnější pro malé děti (velmi mastné a ostré). K snídani chybělo celozrnné pečivo (v nabídce celý týden pouze bílé).

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 12.5.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

family with young children, 1.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lubomír Artim

single traveler, 8.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jolana Dockalkova

group of friends, 28.8.2016

Třinec Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se nám okolí, výhled, bazén, chatky prostě všechno.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Linda Missigová

family with young children, 21.8.2016

ostrava Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Chata byla super jenom jsme neměli možnost ochutnat zdejší kuchyní. Ale jinat spokojenos velká.Příští rok jedem na celi týden. Děkuji noc za krásný víkend.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

family with young children, 28.7.2016

Olomouc Česká republika

  • Overall rating
56 %
  • Hotel by mohl poskytovat vše, co je od něj a pobytu v něm očekáváno. Perfektní, ale unavený personál to při chybějícím osazenstvu není schopen zvládnout.

  • Absence kuchaře a skutečnost, že v 18 hodin již nelze objednat jídlo, denně nápis, že dnes je z technických důvodů omezen provoz kuchyně, špinavý bazén o který se zjevně nikdo nestará, přeplněné nádoby na odpad, který zjevně nikdo delší dobu neodvezl.

Personál
8
Služby
4
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.